akershus

Ny enhetsleder i Den kulturelle skolesekken i Akershus

Cathrine Haakonsen (52) er ansatt som ny enhetsleder i Den kulturelle skolesekken i Akershus.

Cathrine Haakonsen er bosatt i Nittedal, og kommer fra stillingen som kultursjef i Enebakk kommune. Hun har tidligere vært kultursjef og kulturskolerektor i Gjerdrum, har erfaring som lærer i Skedsmo og kjenner Den kulturelle skolesekken godt fra lokalt nivå.

- Cathrines kunnskap om Den kulturelle skolesekken og solide ledererfaring veide tungt i valget av nettopp henne, sier Tone Østerdal som er seksjonsleder for kultur i Akershus fylkeskommune.

- Vi har store forventninger om at hun kan tilføre oss verdifulle perspektiver i arbeidet med å gjøre Den kulturelle skolesekken enda bedre og ser frem til at hun skal starte i jobben, fortsetter Østerdal.

Haakonsen tar over lederjobben i en enhet med 14 ansatte som jobber med fagfeltene film, musikk, kulturarv, litteratur, scenekunst og visuell kunst. Den kulturelle skolesekken i Akershus har en høy grad av egenproduksjon og et stort og omfangsrikt program, både til grunnskole og til videregående skoler.

- Jeg er veldig stolt og glad over å ha fått denne jobben, sier den nyansatte enhetslederen selv. Den kulturelle skolesekken en er omfattende satsing der målet er å gi alle skoleelever gode opplevelser innenfor alle kunstutrykk.  Jeg gleder meg spesielt til å jobbe med så mange faglig dyktige ansatte i DKS enheten i Akershus fylkeskommune, avslutter Cathrine Haakonsen.

Cathrine Haakonsen vil tiltre stillingen 1. august.

 

Cathrine Haakonsen

Cathrine Haakonsen